Om oss

Idéen kom etter å ha selv forsøkt å lese seg opp på temaer innenfor økonomi. Mange av tekstene var preget av begreper og uttrykk som gjorde det vanskelig å forstå hva som ble skrevet, spesielt for de som ikke allerede hadde en god nok forståelse om økonomi fra før av. I tillegg kunne det nesten fremstå som om investeringer utenom i tradisjonell sparekonto, var forbeholdt en bestemt gruppe i samfunnet.

Her på Finanssans.no vil du derfor alltid kunne lese artikler som er enkle og forståelige. Det sørger vi for ved å blant annet benytte illustrasjoner, eksempler og alternative forklaringer. Du vil også finne oppdaterte oversikter på markedets beste boliglån, billån, høyrentekonto, forbrukslån og kredittkort. Alt for at du skal god kontroll på egen økonomi, og for at du skal forvalte dine penger på best mulig måte.

Siden 2012 har over en halv million besøkende vært innom nettsiden vår. Med en gjennomsnittlig øktvarighet på ett minutt og 30 sekunder, tyder det på at våre besøkende har opplevd artiklene som interessante og nyttige.

Eies av Rammen Invest
Org.nr. 992946067

E-post:
kent[at]finanssans.no