Om oss


Finanssans.no oppstod i frustrasjon av mangel på enkle forklaringer om tema innenfor økonomi. Mange av tekstene er preget av begreper og uttrykk som gjør unødvendig vanskelig å forstå, særlig for de som hverken har studert eller jobbet med økonomi. I tillegg kunne det nesten fremstå som at investeringer – foruten sparekonto og BSU – var noe som var forbeholdt en bestemt gruppe i samfunnet.

Økonomi for deg

Her finner du artikler som er enkle og forståelige. Det sørger vi for ved å gjøre teksten så enkel som mulig. Vi benytter illustrasjoner der det er nødvendig, viser eksempler, samt alternative forklaringer.

Tjenester

  • Vi lanserte nylig Strømleder, en tjeneste som lar deg sammenligne strømavtaler i markedet. Her kan du enkelt se hvor mye du kan spare i strømkostnader ved å bytte strømleverandør.
    Gå til tjenesten
  • Sparekalkulatorer til et hvert formål: Enten du sparer til et bestemt mål, eller ønsker å finne ut av hvor mye, eller hvor lenge du må spare for å nå sparemålet, så har vi kalkulatoren som dekker ditt behov.
    Gå til tjenesten

Statistikk

Siden 2013 har over 850.000 personer lest én eller flere av våre 183 artikler. Med en gjennomsnittlig øktvarighet på 1:30 sekunder, tyder det på at våre besøkende har opplevd artiklene som interessante og lærerike.

Eies av Rammen Invest
Org.nr. 992946067

E-post:
kent[at]finanssans.no