Om oss

Finanssans.no ble lansert 11. juli 2012.

Tanken bak nettsiden var å gjøre økonomi så enkelt som mulig å forstå.

9 år senere er det som startet som et lite prosjekt ved siden av revisjonsutdanning, blitt til en heltidsjobb, med over én million besøkende årlig.

Tjenester

  • Strømleder, en tjeneste som lar deg sammenligne strømavtaler i markedet. Her kan du enkelt se hvor mye du kan spare i strømkostnader ved å bytte strømleverandør.
    Gå til tjenesten
  • Sparekalkulatorer til et hvert formål: Enten du sparer til et bestemt mål, eller ønsker å finne ut av hvor mye, eller hvor lenge du må spare for å nå sparemålet, så har vi kalkulatoren som dekker ditt behov.
    Gå til tjenesten
  • Finanssans Pluss – Premiumartikler for abonnenter som ønsker å nå sparemålene sine, og ikke gå glipp av mulighetene underveis.

Integritet

Vi har aldri latt kortsiktig gevinst gått på bekostning av langsiktig oppbygging av omdømme og integritet. Det er kanskje derfor vi helt siden oppstart ikke har publisert så mye som et eneste sponsede innlegg, selv om forespørslene har vært mange.

Fordelen er at vi da tiltrekker oss de mer seriøse aktørene, med produkter og tjenester som er holder god etisk standard.

Eies av Finanssans.no - Roksvåg Rammen
Org.nr. 992946067

E-post:
kent[at]finanssans.no