Om oss

Idéen

Idéen kom etter å ha selv forsøkt å lese seg opp på temaer innenfor økonomi. Mange av tekstene var preget av begreper og uttrykk som gjorde det vanskelig å forstå helheten, særlig for de som hverken har studert eller jobbet med økonomi. I tillegg kunne det nesten fremstå som at investeringer – foruten sparekonto og BSU – var noe som var forbeholdt en bestemt gruppe i samfunnet.

En spade for en spade

Her på Finanssans.no finner du artikler som er enkle og forståelige. Det sørger vi for ved å gjøre teksten så enkel som mulig. Vi benytter illustrasjoner der det er nødvendig, viser eksempler, samt alternative forklaringer.

Tjenester

  • Vi lanserte nylig Strømleder, en tjeneste som lar deg sammenligne strømavtaler i markedet. Her kan du enkelt se hvor mye du kan spare i strømkostnader ved å bytte strømleverandør.
    Gå til tjenesten
  • Sparekalkulatorer til et hvert formål: Enten du sparer til et bestemt mål, eller ønsker å finne ut av hvor mye, eller hvor lenge du må spare for å nå sparemålet, så har vi kalkulatoren som dekker ditt behov.
    Gå til tjenesten

Statistikk

Siden 2013 har over 850.000 personer lest eller flere av våre 183 artikler. Med en gjennomsnittlig øktvarighet på ett minutt og 30 sekunder, tyder det på at våre besøkende har opplevd artiklene som interessante og lærerike.

Eies av Rammen Invest
Org.nr. 992946067

E-post:
kent[at]finanssans.no