Er det lett å få kredittkort?

Felles for mange norske kredittkort er at man må oppfylle visse minstekrav. Søkekriteriene er som regel overkommelige for folk flest. Vi skal nå se nærmere på noen konkrete eksempler på kredittkort som er tilgjengelig for folk flest.

Mange ungdommer gleder seg til å bli 18 år, ettersom man da anses som voksen og både kan kjøre bil og kjøpe alkohol. Fullt på høyde med dette så er det mange som gleder seg til å få et nytt kredittkort, ettersom dette også er en markering på at voksenlivet nå begynner.

Her kan du søke om kredittkort

Søkekriteriene er som regel overkommelige for folk flest, noe du kan lese om i siste avsnitt i denne artikkelen. Vi skal nå se nærmere på noen konkrete eksempler på kredittkort som finnes på markedet, slik at du kan søke elektronisk om et kredittkort.

Kredittkort fra Bank Norwegian:

Å skaffe seg et kredittkort fra Bank Norwegian er ingen dårlig idé, spesielt ikke med tanke på at det er et kredittkort som er lett å få. Man behøver kun å være 18 år gammel for å søke om kortet, og så lenge man ikke har noen betalingsanmerkninger vil man sannsynligvis få godkjent søknaden om kredittkortet. Du vil naturligvis ikke få en alt for høy kredittgrense med mindre inntekten din samsvarer med den ønskede grensen.
Klikk her for å søke om et kredittkort far Bank Norwegian. Eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Kredittkort fra re:member:

Sjansen for at du har hørt om kredittkortet re:member er stor, ettersom det er kanskje det mest populære kredittkortet i hele Norge. En av grunnene til at det er såpass populært, er nok fordi det er et kredittkort som er lett å få. I tillegg har det svært gunstige betingelser, som en kredittgrense på hele kr 150 000 og inntil 52 dager med rentefri nedbetaling! Også re:member har 18 års aldersgrense, og du legger enkelt inn en søknad om dette kortet via nettsidene deres.
Klikk her for å søke om et kredittkort far Bank Norwegian. Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 408

Kredittkort fra 365Privat Mastercard:

Kredittkortet 365Privat Mastercard har i mange år vunnet norske tester av kredittkort. Det er kanskje ikke så rart, ettersom man kan spare 3,65 % på hver liter bensin man fyller, i tillegg til i en rekke andre bransjer. Det er kanskje ikke et kredittkort som er lett å få, men aldersgrensen på 21 år er heller ikke umulig å overgå. Er man gammel nok, så er dette absolutt et kredittkort som du bør gå til anskaffelse av.
Klikk her for å søke om et kredittkort fra 365Privat. Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02.

Hvordan avgjøres søknaden om kredittkort?

Når man legger inn en søknad om kredittkort, lån eller andre finansrelaterte ting, så utfører alltid banken en kredittsjekk av søkeren. Det de i praksis da gjør, er å be et kredittbyrå om å foreta en risikovurdering av deg. Da blir eventuelle betalingsanmerkninger avslørt, samt at de gjør en vurdering på din økonomi, alder og andre faktorer som kan utgjøre en risiko når banken skal låne ut penger.

De fleste som har fast jobb og stabil økonomi kommer godt ut av en slik kredittsjekk, og vil derfor få innvilget søknaden om kredittkort. Grunnen til at enkelte søknader om kredittkort innvilges, er rett og slett da fordi banken har større takhøyde og tar større risiko i forhold til andre banker som ikke gjør det.