Finanssans Pluss

Norges nye digitale økonomiblad

Prøv gratis i 30 dager

Av Kent Roksvåg Rammen

Oppdatert 07 mai 2018

Få en bedre økonomiforståelse

I dagens samfunn er det svært viktig å ha økonomisk forståelse. Du ønsker å få høyest mulig avkastning på pengene dine. Det trenger ikke å være i form av kroner og øre, men også i reise og fritid. Du vil få mye igjen hvis du lærer deg grunnleggende privatøkonomi.

I dagens samfunn er det svært viktig å ha økonomisk forståelse. Du ønsker å få høyest mulig avkastning på pengene dine. Det trenger ikke å være i form av kroner og øre, men også i reise og fritid. Du vil få mye igjen hvis du lærer deg grunnleggende privatøkonomi. Det kan innebære hvor du burde plassere sparepengene, hvilket type lån som er gunstigst og hvordan du burde investere pensjonen din. Siden markedet er i konstant endring, lønner deg seg å holde seg oppdatert. Det betyr ikke at du må sette av timesvis hver dag, men et par timer i uken burde være nok. Alle burde ha en viss forståelse om egen økonomi, og hadde det vært opp til oss så ville vi innført privatøkonomi som et eget fag på skolen. Når vi stadig ser artikler som "spis mindre, spar penger" og lignende, så lurer vi på om noen egentlig har nytte av disse artiklene, eller om det rett og slett bare fører til flere solgte aviser.

<p>Her har vi samlet aviser, blader og nettsider som vi mener gir deg best økonomiforståelse og som holder deg oppdatert. Selv om det er flere nettsider som tilbyr mye bra stoff, så vil ofte blader og aviser inneholde informasjon som ikke blir publisert på nett.</p>

Stikkord: privatøkonomi